top of page
DzervenuSirups-NEW2.jpg

Sastāvdaļas: 50% dzērveņu sula, 50% cukurs

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs dzērveņu sīrups

CidonijuSirups.jpg

Sastāvdaļas: 50% cidoniju sula, 50% cukurs

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs cidoniju sīrups

UpenuSirups-NEW.jpg

Sastāvdaļas : 50% upeņu sula, 41% cukurs, 9% dzērveņu sula

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs upeņu sīrups

KirsuSirups.jpg

Sastāvdaļas: 50% ķiršu sula, 50% cukurs

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs ķiršu sīrups

RabarberuSirups-NEW2.jpg

Sastāvdaļas: 55% rabarberu sula, 35% cukurs, 10% dzērveņu sula

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs rabarberu sīrups

VeryBerry-MultiSirups-HiRes-4449_websize

Sastāvdaļas: 49% upeņu sula, jāņogu sula, melleņu and cidoniju sulas; 44% EKO cukurniedru sīrups.

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas un bioloģiskas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

BIO MIX ogu sīrups

AvenuSirups-NEW2.jpg

Sastāvdaļas: 50% aveņu sula, 50% cukurs

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs aveņu sīrups

SmiltserkshkuSirups-NEW2.jpg

Sastāvdaļas: 61% smiltsērkšķu sula, 39% cukurs

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs smiltsērkšķu sīrups

JanoguSirups-NEW.jpg

Sastāvdaļas : 56% jaņogu sula, 44% cukurs

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs jāņogu sīrups

ZemeņuSirups-NEW2.jpg

Sastāvdaļas: 55% zemeņu sula, 29% cukurs, 16% dzērveņu sula

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs zemeņu sīrups

AronijuSirups-NEW.jpg

Sastāvdaļas: 62% aroniju sula, 33% cukurs, 5% dzērveņu sula

Sīrups ir ražots no 100% dabīgas ogu sulas, kas ir iegūta izmantojot auksto spiešanas tehnoloģiju un saudzīgu pasterizāciju, un cukura.

Lietošanai nepieciešams sīrupu atjaukt ar ūdeni 1/7 un pēc atvēršanas izlietot 14 dienu laikā.

Sakām skaļu NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām.

Dabīgs aroniju sīrups

bottom of page